Справжній безліміт + телебачення від ЕВЕРЕСТ™ безкоштовно на 3 місяці – це реально!

С

Швидкий і стабільний Інтернет, цікаві пакети кабельного телебачення, цілодобовий сервіс і оптимальна вартість тарифних планів – у цих перевагах провайдера ЕВЕРЕСТ™ жителі мікрорайонів Виставка і Озерна вже встигли переконатися. Але компанія завжди знає, як можна здивувати ще більше.

Акція «Справжній безліміт» – підключення без ризику для гаманця

У травні у м. Хмельницькому стартувала супервигідна акція «Справжній безліміт» для ознайомлення з якісними послугами і професійним сервісом ще більшої кількості городян. За її умовами всі нові абоненти, які вперше підключать Інтернет і кабельне телебачення, зможуть три місяці користуватися послугами безкоштовно*.

Стабільно висока швидкість до 100 Мбіт/с підтримується у всіх тарифних планах Інтернету. Послуга кабельного телебачення включає 70 аналогових і до 120 цифрових телеканалів. Серед них: рейтингові телеканали груп Viasat, Sony, Discovery, ексклюзивні фільмові, спортивні, пізнавальні та інформаційні, популярні українські телеканали, які враховують переваги всіх членів родини.

Без додаткового обладнання

Підключення до кабельного телебачення здійснюється без використання тюнерів і САМ-модулів, які часто зависають або спонтанно перезавантажуються, а потім потребують повторного налаштування для прийому сигналу.

Сервіс і технічна підтримка

Колл-центр і мобільні ремонтні бригади ЕВЕРЕСТTM працюють цілодобово без вихідних, щоб кожен абонент завжди відчував увагу і турботу компанії.

Бонуси та призи

Провайдер ЕВЕРЕСТTM із вдячністю ставиться до своїх абонентів і до тих, хто лише планує підключитися до мережі. В подальшому постійні абоненти зможуть брати участь у цікавій бонусній програмі, отримувати призи та подарунки, а при бажанні безкоштовно навчатися азам роботи за комп’ютером і користування всесвітньою мережею у «Школі Інтернету від ЕВЕРЕСТTM».

Звертайтеся прямо зараз, щоб подати заявку на підключення акції «Справжній безліміт» від ЕВЕРЕСТTM:

інфоцентр: м. Хмельницький, проспект Миру, 72/5

телефони: (0382) 700 701, (067) 9 700 709, (093) 1 700 701

сайт: km.everest24.com.ua

*Під «Безкоштовно» розуміється можливість отримати послугу Аналогове телебачення за ціною 30 коп. на місяць. Регулярна ціна – 80 грн/міс.

На правах реклами

Недавні записи

Останні коментарі

Архіви

Категорії

Мета